ProjectenDIGIBORD-ICTDIGIBORD


Activ Panel met Whitebord links

Een nieuwe frisse start in Een

In het Drentse dorpje Een zijn Cbs de Regenboog en Obs de Lindenhof het nieuwe schooljaar samen gestart in de SWS De Schans met mooie Activ Panels van Digibord voorzien van Activ Connect.
Een Samenwerkingsschool is een fraaie oplossing in kleinere dorpen waar een christelijke en openbare basisschool alleen vaak niet meer kunnen blijven bestaan. Door beide scholen samen te voegen en te laten samenwerken kan in de dorpsgemeenschap goed en modern onderwijs aangeboden blijven worden. In Een heeft men dat gerealiseerd door Cbs de Regenboog en Obs de Lindenhof samen te brengen in een fraai nieuw gebouw onder de naam Samenwerkingsschool De Schans.
Bij een nieuw gebouw hoort ook een nieuwe start met nieuwe moderne middelen. Digibord-ICT mocht in het nieuwe gebouw 5 moderne Activ Panels leveren en installeren. De borden zijn voorzien van Activ Connect. Een Androïd besturingssysteem waarmee het bord Tabletachtige mogelijkheden krijgt. Je kunt rechtstreeks contact maken met het Internet en apps downloaden of het bord direct koppelen aan een ander mobiel apparaat, zoals een Tablet of een Smartphone. Het bord krijgt er daardoor vele handige gebruiksmogelijkheden bij en wordt nog beter geïntegreerd in een moderne communicatieve, digitale werkomgeving.
SWS De Schans is hiermee volledig toegerust voor een moderne toekomst.

 

Activ Panel met Whitebord links Activ Panel met whitebord rechts Inhoogte verstelbaar bord met flankerend whitebord

Terug naar de vorige pagina

CONTACTCONTACT

Adresgegevens:
Digibord-ICT BV
Transportweg 94
9645 KX Veendam
Routebeschrijving
Tel: 0598-713914
Fax: 0598-713915
E-mail: info@digibord-ict.nl