ProjectenDIGIBORD-ICTDIGIBORD


Touch Panel met Barco Clickshare Presentatiesystee

Niet alleen maar schoolborden........

Niet alleen maar digitale schoolborden. Digibord-ICT realiseert ook veel (maatwerk-) oplossingen voor het bedrijfsleven, zoals bij Noordgastransport B.V. in Uithuizen waar vier Touch-panels voorzien van het draadloos Barco Presentatiesysteem geïnstalleerd werden.
Bedrijven vragen om andere oplossingen dan scholen. Bij Noordgastransport B.V. (www.noordgastransport.nl) mocht Digibord-ICT drie vaste Touchpanels van Activ leveren die voorzien werden van het Barco Presentatiesysteem. Een erg handig systeem voor vergaderruimtes. Via dit systeem kan elke deelnemer aan een bespreking in de ruimte via een USB-apparaatje (voor PC’s.laptops etc.) of een app (voor bijv. smartphones) zonder verder ingewikkelde aansluitingen of het installeren van drivers direct contact maken met het centrale Activ Touchpanel en zijn inbreng in de vergadering laten zien. Kijk voor meer informatie op www.barco.com
Naast de drie vaste schermen, mocht Digibord-ICT ook een mobiel kantelbaar scherm leveren.
Met de gehele installatie kan Noordgastransport in het nieuwe jaar volop vergaderen met hypermoderne presentatiemiddelen.
 

Touch Panel met Barco Clickshare Presentatiesystee

Terug naar de vorige pagina

CONTACTCONTACT

Adresgegevens:
Digibord-ICT BV
Transportweg 94
9645 KX Veendam
Routebeschrijving
Tel: 0598-713914
Fax: 0598-713915
E-mail: info@digibord-ict.nl