ProjectenDIGIBORD-ICTDIGIBORD


laurens lyceum projecta epson projector

Even een schermpje ophangen in Rotterdam

Digibord-ICT heeft inmiddels een reputatie voor het bedenken en uitvoeren van afwijkende speciale oplossingen in projectietechniek met interactieve borden en beamers. Die reputatie zorgde voor een mooie opdracht bij het Laurens Lyceum in Rotterdam waar de reputatie van Digibord inmiddels ook bekend is.
10 nieuwe I65 Activ Panels leveren en plaatsen en als klap op de vuurpijl een opdracht voor in de aula van de school.
Het leveren en plaatsen van een 4 meter breed Projecta Scherm dat gebruikt gaat worden in combinatie met een Epson EB-G7900U WUXGA installatieprojector, een Full HD Installatieprojector met een lichtopbrengst van maar liefst 7000 Lumen. Een regelrecht lichtkanon met heldere beelden met levendige kleuren en fijne details dankzij 4K-beeldverbetering.
Het plaatsen en in bedrijfstellen van een dergelijke installatie vereist deskundigheid en ervaring. En dat hebben beide monteurs Erik en Klaas van Digibord-ICT ruimschoots.
Een mooie klus die zij samen tot een uitstekend vakkundig einde hebben gebracht.
Zie voor een impressie van deze mooie opdracht de fotoreportage.

laurens lyceum projecta epson projector Het scherm wordt aangevoerd Een rolsteiger is bij deze klus hard nodig Montage op hoog niveau. Vakmanschap zorgt voor solide montage De Epson Beamer is in bedrijf gesteld.

Terug naar de vorige pagina

CONTACTCONTACT

Adresgegevens:
Digibord-ICT BV
Transportweg 94
9645 KX Veendam
Routebeschrijving
Tel: 0598-713914
Fax: 0598-713915
E-mail: info@digibord-ict.nl