ProjectenDIGIBORD-ICTDIGIBORD


Epson Workforce Pro 5110

Printen zonder zorgen bij Digibord-ICT

Printen zonder zorgen voor een vast bedrag per maand bij Digibord-ICT.
PRINT365 is dé alles-in-één zakelijke printoplossing, waarbij u voor een vast bedrag per maand in de printbehoeften van uw organisatie kunt voorzien.
Met trots mogen wij u mededelen dat  Digibord-ICT sinds kort officieel partner van Print365 is. PRINT365 is dé alles-in-één zakelijke printoplossing, waarbij u voor een vast bedrag per maand in de printbehoeften van uw organisatie kunt voorzien. Alle bundels zijn inclusief printer, verbruiksmaterialen, drie jaar on-site service en Document Capture Pro scannersoftware.
De PRINT365 abonnementen kunt u eenvoudig zelf samenstellen; kies de bundel die het best bij uw verbruik past! Sluit uw printbundel niet langer aan op uw printbehoefte, dan kunt u deze eenvoudig opwaarderen zonder dat het contract verlengd wordt.
PRINT365 staat voor volledige ontzorging op het gebied van printen tegen vaste kosten per maand. Dat is het printen van de toekomst.
Digibord-ICT kan alle vragen over beschikbare printers, tarieven, voorwaarden en mogelijke arrangementen voor u beantwoorden via www.print365.digibord-ICT.nl 
Of neem rechtstreeks contact op met Digibord ICT.
Hieronder enkele foto’s van printers uit de beschikbare arrangementen.

 

Epson Workforce Pro 5110 Epson Workforce 8590

Terug naar de vorige pagina

CONTACTCONTACT

Adresgegevens:
Digibord-ICT BV
Transportweg 94
9645 KX Veendam
Routebeschrijving
Tel: 0598-713914
Fax: 0598-713915
E-mail: info@digibord-ict.nl