ProjectenDIGIBORD-ICTDIGIBORD


De nieuwe beamer bij obs Gieten

Prima investering voor de PrimAH-scholen.

De basisscholen vallend onder de stichting PrimAH waren toe aan nieuwe beamers. De oude Promethean PRM-30 beamers zijn gemiddeld 5 à 6 jaar oud, maar de Activ 387 borden waren nog niet afgeschreven en verkeren in goede staat. De oude beamers worden vervangen door een Ultra Short-Throw Epson EB-685W beamer. Voor deze beamer wordt een nieuwe kortere beamerarm gemonteerd. Het voordeel van deze ultramoderne beamer is een aanzienlijk hogere lichtopbrengst van maar liefst 3500 ANSI Lumen, waarmee het soms wat vage beeld overdag bij teveel licht in de klas, tot het verleden behoort. Door de kwaliteit van de lamp blijft een hoge lichtopbrengst gedurende de gehele levensduur van de lamp gegarandeerd. De beamers zijn bovendien voorzien van 3LCD-technologie, WXGA-resolutie en aparte HDMI-ingangen wat het rechtstreeks aansluiten van losse apparatuur extra gemakkelijk maakt.
Het prettigste aspect van deze beamer is echter dat de lamp geen opwarmtijd heeft. Beamer aan en er is direct licht en men kan aan het werk. Daardoor kan een leerkracht bij het verlaten van de klas de beamer uitzetten en bij hervatting van de les weer direct inschakelen. Dit kan een aanzienlijke verlenging van de levensduur van de lamp opleveren en daarmee een interessante besparing voor de school.

Een prima investering voor PrimAH dus !De nieuwe beamer bij obs Gieten De oude PRM 30 beamer aan de lange beamerarm De lange beamerarm

Terug naar de vorige pagina

CONTACTCONTACT

Adresgegevens:
Digibord-ICT BV
Transportweg 94
9645 KX Veendam
Routebeschrijving
Tel: 0598-713914
Fax: 0598-713915
E-mail: info@digibord-ict.nl