ProjectenDIGIBORD-ICTDIGIBORD


De nieuwe MFA met handige zonnepanelen.

Mooi en strak MFA van binnen en buiten in Sellingen

In de nieuwe MFA in Sellingen worden de basisscholen Het Gebint en Op d' Esch in een nieuw mooi en strak gebouw gehuisvest met een fraaie moderne inrichting door Digibord-ICT met een creatieve twist.
Het nieuwe gebouw van de MFA (Multi Functionele Accommodatie) In Sellingen valt op door zijn moderne vormgeving en strakke moderne inrichting. Veel aandacht is besteed aan een handige energievoorziening die tevens dienst doet als bescherming tegen instraling door de zon. Bij een dergelijk fraai gebouw hoort een mooie moderne inrichting met Touchpanels. Deze zijn door Digibord-ICT geleverd en geplaatst en hier heeft Digibord-ICT laten zien niet alleen een heel fraaie strakke inrichting te kunnen realiseren, maar ook in staat is tot vernuftige creatieve oplossingen als het nodig is. Let op de handige opstelling van het bord dat via een zwenkwieltje gedraaid kan worden.
Echt Maatwerk met een letterlijk creatieve twist !
 

De nieuwe MFA met handige zonnepanelen. Gewoon super strak ! Creatieve oplossing met elegant zwenkwieltje. Gedraaid in de gewenste richting.

Terug naar de vorige pagina

CONTACTCONTACT

Adresgegevens:
Digibord-ICT BV
Transportweg 94
9645 KX Veendam
Routebeschrijving
Tel: 0598-713914
Fax: 0598-713915
E-mail: info@digibord-ict.nl