ProjectenDIGIBORD-ICTDIGIBORD


Installatie van het bord en de beamer

Digibord-ICT doet mee met Meedia.

Op 5 september jl. was de start van Meedia dagbesteding in Winschoten. Digibord-ICT hielp de nieuwe onderneming met het ter beschikking stellen en installeren van een Activ bord met beamer en een Epson Workforce Pro 5620 Netwerkprinter.
Meedia Dagbesteding in Winschoten (www.meedia.nu) biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid een zinvolle dagbesteding te volgen. Daarbij wordt in een plezierige ongedwongen sfeer gewerkt aan het ervaren van structuur en regelmaat in de werkplaats ICT en multimedia door het refurbishen van oude Pc’s en in de werkplaats Beauty en Fashion door het maken van kleding en kledingaccessoires en het uitvoeren van eenvoudige schoonheidsbehandelingen. De structuur en regelmaat moeten de kans op een reguliere baan in de samenleving vergroten. Daarbij is er ook de mogelijkheid voor cliënten een beperkte op maat gemaakte scholing te volgen binnen een van beide werkplaatsen.
Digibord-ICT ondersteunt deze activiteiten van harte en deed dit met inzet van mensen en middelen. Maar liefst met drie man is er op de vrijdagmiddag voor de opening hard gewerkt aan het installeren van een Activbord met een Promethean beamer en werd bovendien nog eens een Epson Workforce Pro 5620 Netwerkprinter beschikbaar gesteld.
Meedia dagbesteding was uiteraard buitengewoon blij met deze bijdragen.
 

Installatie van het bord en de beamer Met drie man sterk hard aan het werk Meedia dagbesteding is erg blij met deze bijdrage

Terug naar de vorige pagina

CONTACTCONTACT

Adresgegevens:
Digibord-ICT BV
Transportweg 94
9645 KX Veendam
Routebeschrijving
Tel: 0598-713914
Fax: 0598-713915
E-mail: info@digibord-ict.nl