ProjectenDIGIBORD-ICTDIGIBORD


Digitale Flipchart van Samsung

Digitale Flipchart van Samsung. Handig en veelzijdig !

De Flip 55 Inch is zowel horizontaal (landschap) als verticaal (portret) te gebruiken.
Tegelijkertijd kunnen vier mensen werken met de Flipchart. Op de ouderwetse manier schrijven en tekenen, of gebruikmaken van de connectiviteit van de Flipchart. Het apparaat is te koppelen met digitale apparaten, zoals smartphones, tablets of laptops in dezelfde ruimte, waardoor het gemeenschappelijk ontwikkelen en delen van documenten als vanzelf gaat. Met de geïntegreerde documentviewer kunnen bestaande documenten, Pdf’s of presentaties eenvoudig getoond worden. En als het toch nog groter moet, kan via Wi-Fi Out voor een groter publiek een extra groot display draadloos gekoppeld worden.
Met de InGlass™-technologie kunnen gebruikers zonder haperingen en vertraging schrijven en tekenen, net zoals op papier.
Kijk voor meer informatie over deze handige digitale flipchart en verhelderende animaties van de toepassingen op onderstaande site:
https://www.samsung.com/nl/business/monitors/flip-display-wm55h/lh55wmhptwcen/

Digitale Flipchart van Samsung Samsung 55 inch flipchart horizontaal Samsung 55 inch flipchart verticaal Samsung flip 55 gekoppeld aan smartphone of laptop

Terug naar de vorige pagina

CONTACTCONTACT

Adresgegevens:
Digibord-ICT BV
Transportweg 94
9645 KX Veendam
Routebeschrijving
Tel: 0598-713914
Fax: 0598-713915
E-mail: info@digibord-ict.nl