ProjectenDIGIBORD-ICTDIGIBORD


Kleurfilters van een beamer

Onderhoud is Behoud !

Voor ieder apparaat en dus ook voor uw beamers geldt dat goed onderhoud de werking van het apparaat verbetert en de levensduur verlengt en dus behoud betekent van uw apparatuur.
Goed onderhoud van een beamer is meer dan alleen het filter periodiek schoonblazen. Voor elke beamer is af en toe een dieptereiniging noodzakelijk. Daarbij wordt een beamer volledig uit elkaar gehaald in een speciaal daarvoor ingerichte omgeving. Echt specialistenwerk waar precisie en kennis van zaken cruciaal zijn. Zie de foto’s.
Een dergelijke reiniging brengt de werking en lichtopbrengst van de beamer weer terug op het oude niveau.
Bij Digibord-ICT kunt u voor een aantrekkelijk tarief een driejarig onderhoudscontract afsluiten. Digibord regelt in overleg met u het ophalen en terugbrengen van de beamer(s) en houdt voor u bij wanneer onderhoud noodzakelijk is. U krijgt automatisch bericht van Digibord-ICT. Eventueel wordt tijdens het onderhoud de lamp vervangen, maar uiteraard altijd na overleg met u.
Diverse schoolbesturen gingen u reeds voor. Deze zomer lieten o.a. de VCO Midden en Oost Groningen 30 beamers reinigen en bij stichting PrimAH werden zelfs 77 beamers gereinigd.. Ook bij de stichting Fidarda was Digibord-ICT actief met het reinigingsprogramma.

Neem voor tarieven en het afsluiten van een contract contact op met Digibord-ICT.
Het zal het begin van het behoud van uw beamer zijn !
 

Kleurfilters van een beamer Deze filters worden o.a. gereinigd Beamer van binnenuit bekeken.

Terug naar de vorige pagina

CONTACTCONTACT

Adresgegevens:
Digibord-ICT BV
Transportweg 94
9645 KX Veendam
Routebeschrijving
Tel: 0598-713914
Fax: 0598-713915
E-mail: info@digibord-ict.nl